آیین نامه کارگاه آموزشی شعر آیینی

4 شهریور 1394

آیین نامه برگزاری کارگاه های تخصصی شعر و ادبیات آئینی:

آنچه که برای کشور، و برای عناصر فرهنگی مهم است،گسترش کیفی فرهنگ است. یعنی تربیت شاعر، نویسنده، هنرمند و تربیت کسانی که بتوانند تولید هنری کنند و پایگاه هنری را پیش ببرند. اینها لازم است. با تشویق هنرمندان، با شناخت استعدادها، با بازکردن میدان کار برای آنان، اگر بشود در یک استان و در سطح کشور اینگونه کارها انجام گیرد، آن وقت امیدهای زیادی است.                                                                                                                                             مقام معظم رهبری

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور استان اصفهان با همکاری مرکز آفرینشهای ادبی حوزه هنری تهران در نظر دارد تا در پنجمین سال برگزاری همایش کشوری هفتاد و دو خط اشک در ابتدا جهت گسترش کیفی و ارتقاء سطح آگاهی شاعران عزیز اقدام به برگزاری کارگاه های تخصصی ویژه دانشجویان علاقه مند در حوزه شعر و ادبیات آئینی نماید. لذا از کلیه شاعران عزیز درخواست گردیده جهت شرکت در دوره های مربوطه به نکات ذیل توجه نمایند.

• شرکت در کارگاه­ها به صورت ثبت نام از طریق سایت 72khatashk.ir  و تکمیل فرم مربوطه می باشد.
  • لازم به ذکر است کارگاه ویژه دانشجویان می باشد.
  •  افرادی که در همایش های قبل شرکت کرده و شعر های آنها از کیفیت مناسبی برخوردار نبوده است در این کارگاه ها می توانند حضور داشته باشند و سعی در این است تا با بهبود کیفیت شعری شاعران دانشجو، حضور هر چه بهتر آنها در همایش های بعد را شاهد باشیم.
  • قابل ذکر است با توجه به محدودیت ظرفیت پذیرش، اولویت ثبت نام با شرکت کنندگان در همایش های قبلی می باشد.
  • تاریخ شروع ثبت نام از روز دوشنبه مورخ 94/6/3 الی 94/6/15 می باشد.
  • کارگاه ها در سه روز متوالی در تاریخ های ذیل برگزار و تعداد ساعات آموزشی در نظر گرفته 24 ساعت می باشد.
  • با توجه به اینکه ظرفیت ثبت نام محدود می باشد لذا از علاقمندان درخواست می گردد جهت ثبت نام فقط در تاریخ های مذکور اقدام نمایند.
  • از شرکت کنندگان برتر در کارگاه های آموزشی نیز جهت شرکت در مراسم اختتامیه همایش شعر آئینی هفتاد و دو خط اشک دعوت به عمل خواهد آمد.
  • تذکر: این کارگاه بصورت رایگان برگزار می گردند.

زمان برگزاری کارگاه ها:

8 الی 10 مهر ماه سال جاری می باشد.

مکان برگزاری کارگاه ها:

دانشگاه پیام نور استان اصفهان

جدول عناوین و موضوعات کارگاه ها:

موضوع کارگاه استاد مربوطه تعداد ساعت
نقش شناخت جایگاه بشر در کیفیت مضامین شعر آئینی  حجه الاسلام و المسلمین دکتر رسول مزروعی 12ساعت
بررسی های ساختاری شعر آیینی جناب آقای دکتر قزوه -سید مهدی حسینی 8ساعت
مرجع شناسی و منبع شناسی کتب آیینی جناب آقای دکتر تقی اجیه 4ساعت