راهنمای عضویت در سایت و کارگاه آموزشی شعر آیینی

4 شهریور 1394

شاعران گرامی با مطالعه راهنمای زیر می توانند در سایت پنجمین همایش شعر آیینی 72خط اشک و کارگاه آموزشی آن اقدام به ثبت نام نمایند.....

1)انتخاب گزینه ثبت نام در صفحه اصلی سایت

2)پرکردن مشخصات  خواسته شده و تایید و ایجاد کاربر

*پس از ایجاد کاربر صفحه ای بعنوان کنترل پنل پژوهشگر برای شاعرین گرامی ساخته می شود.

امکانات این پنل عبارتند از:

-قسمت پروفایل که شامل: ویرایش اطلاعات شخصی و تغییر رمز عبور است

-قسمت همه همایش ها که شامل همایش های من و عضویت/ثبت نام در همایش جدید است

*تذکر:دوستان گرامی که تاکنون در همایش ثبت نام نکردن با انتخاب گزینه عضویت در همایش جدید و انتخاب پنجمین همایش شعر آیینی 72خط اشک می تواند در همایش شرکت کنند.

-قسمت امکانات دیگر که شامل کارتابل من،لیست کارگاهها،لیست غرفه ها و لیست محصولات است.

*قابل ذکر است شاعران عزیزی که قصد شرکت و ثبت نام در کارگاه آموزشی شعر آیینی را دارند بعد از مطالعه آیین نامه کارگاه بر روی سایت در صفحه اصلی ،اقدام به ثبت نام در کارگاه مذکور نمایند.

1992