نشست خبری پنجمین همایش شعر کشوری72خط اشک

12 مهر 1394

به گزارش روابط عمومی همایش حجت‌الاسلام جعفر عمادی 7مهرماه در نشست خبری خود با اصحاب رسانه به تشریح و توضیح اهم برنامه‌های پنجمین همایش کشوری شعر آیینی 72 خط اشک پرداخت.

وی  افزود: همایش کشور شعر آیینی، برای پنجمین سال متوالی به میزبانی اصفهان در تاریخ‌های 30 آبان و یکم آذرماه سال جاری مصادف با نهم و دهم ماه صفر در دانشگاه اصفهان و با حضور اساتید و شاعران برجسته در زمینه شعر آیینی برگزار خواهد شد.

دبیر اجرایی پنجمین همایش کشوری شعر آیینی 72 خط اشک با بیان اینکه این همایش کشوری با هدف ارتقای سطح شعر آیینی و ادبیات آیینی با توجه به تاکیدات رهبر معظم انقلاب برگزار می‌شود، عنوان کرد: نهاد رهبری بر این اساس وظیفه خود دانست که در این زمینه برنامه‌ریزی ویژه‌ای انجام دهد.

وی افزود: تربیت شاعران متخصص و متدین را از اولویت‌های نخست خود می‌دانیم و بر این مبنا در سال‌های اخیر تصمیم گرفتیم جوانان مستعد و علاقه‌مند در این زمینه را در لوای برگزاری این همایش شناسایی کنیم که در نهایت موفق به شناسایی بیش از 600 شاعر آیینی در سطح کشور شدیم.

عمادی اذعان کرد: بر این اساس شناسایی شاعران مستعد در زمینه شعر آیینی و تشویق و ترغیب جوانان علاقه‌مند به این سمت و سو از جمله اهداف برگزاری این همایش در سال‌های متمادی است.

وی تاکید کرد: تنظیم سرفصل‌های آموزشی به منظور تقویت و ارتقای سطح شاعران جوان در زمینه سرودن مضامین و شعرهای آیینی فاخر، از دیگر اقدامات برنامه‌ریزی شده در حاشیه برگزاری این همایش است که به این منظور یک برنامه چهار ساله آموزشی طرح‌ریزی شده است.

مسئول نهاد رهبری در دانشگاه‌های پیام نور استان اصفهان اضافه کرد: نخستین دوره کارگاه‌های آموزشی همزمان با اعیاد سعید عید غدیر خم در روزهای 8،9 و 10 مهرماه در دانشگاه اصفهان با سرفصل‌هایی چون شناخت نقش جایگاه بشر در کیفیت مضامین شعر آیینی، کارگاه نقد شعر آیینی، مرجع شناسی و کتب آیینی با حضور دکتر اژه‌ای و بررسی ساختارهای شعر آیینی با حضور شاعران برجسته کشور برگزار می‌شود.

وی یادآور شد: داوری آثار ارسالی به این همایش در سه مرحله صورت می‌گیرد، که درنهایت با داوری شاعران برجسته کشور همچون علیرضا قزوه، بیابانکی و رضا جعفری 72 اثر برتر انتخاب می‌شود

دبیر اجرایی پنجمین همایش کشوری شعر آیینی 72 خط اشک از بخش ویژه امسال همایش با عنوان قیام عاشورا و حفظ روحیه انقلابی گری و نفوذناپذیری خبر داد و افزود: بنا بر تأکیدات آیت‌الله مهدوی، بخش بین‌المللی این همایش با همکاری روحانیون جامعه المصطفی العالمیه، برگزار می‌شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: محورهای اصلی این همایش تحت عناوینی همچون شعر عاشورایی و حماسه حسینی، مضمون‌هایی چون عاشورا و ترویج فرهنگ‌ها و ارزش‌های اسلامی، شیوه‌های تبلیغ و ارشاد در فرهنگ عاشورا است.

دبیر اجرایی پنجمین همایش کشوری شعر آیینی 72 خط اشک از بخش ویژه امسال همایش تحت عنوان قیام عاشورا و حفظ روحیه انقلابی گری و نفوذناپذیری خبر داد و افزود: بنا بر تأکیدات آیت‌الله مهدوی، بخش بین‌المللی این همایش با همکاری روحانیون جامعه المصطفی العالمیه، برگزار می‌شود

2093