کارگاه آموزشی شعر آیینی به میزبانی اصفهان برگزار گردید

18 مهر 1394

به گزارش روابط عمومی همایش صبح روز چهارشنبه کارگاه های همایش شعر هفتاد و دو خط اشک در دانشگاه پیام نور استان اصفهان به مدت سه روز با حضور شاعران کشوری شرکت کننده در ادوار گذشته همایش شعر برگزار شد .

این کارگاهها از روز چهارشنبه 8مهرماه در اصفهان آغاز به کار نمود و در اولین روز از این برنامه دو کارگاه با موضوعات نقش شناخت جایگاه بشر در کیفیت مضامین شعر آیینی با حضور استاد حجت الاسلام و المسلمین دکتر مزروعی و و کارگاه نقد شعر آیینی با حضور جناب آقای داوودی برگزار شد و در پایان روز اول برنامه اصفهانی گردی(بازرار قیصریه و میدان امام)انجام گرفت.

در روز آخر کارگاه (جمعه10مهرماه)ادامه کلاس حجت السلام و السلمین مزروعی برگزار شد و در پایان به شاعران گرامی شرکت کننده در کارگاه گواهینامه حضور اعطاء گردید.